Een mooi portret
voor de beste indruk
of herinnering

IN DE STUDIO OF OP LOCATIE

ONTSPANNEN SFEER VOOR DE MOOISTE FOTO

OOG VOOR DETAIL

NABEWERKING MET PHOTOSHOP

IN DE STUDIO OF OP LOCATIE

OOG VOOR DETAIL

ZAKELIJK OF PERSOONLIJK PORTRET

NABEWERKING OP MAAT MET PHOTOSHOP

"Een sterk zakelijk portret zorgt voor de beste indruk!"

In de huidige tijd werken we veel online. Via bijvoorbeeld, een LinkedIn profielfoto hebben we binnen een paar seconden een oordeel geveld. De eerste indruk is daarom heel belangrijk. Deze kun je geen tweede keer maken. Een sterk portret staalt professionaliteit en vertrouwen uit.
Maaike is de fotograaf uit Alkmaar die het belang begrijpt van een kwalitatieve zakelijke portretfoto. Met haar ervaring creëert Maaike zakelijke portretfoto’s die je imago versterken en je laten opvallen.
De fotograaf uit Alkmaar heeft een scherp oog voor detail en weet de juiste sfeer te creëren om je op je gemak te stellen. Ze luistert naar je wensen en behoeften, zodat we een zakelijke portretsessie kunnen samenstellen die perfect bij jou past.
Door Maaike haar ervaring heeft ze uitgebreide kennis van belichtingstechnieken, composities en nabewerking om het beste resultaat te garandere.
Met haar expertise in zakelijke portretfotografie in Alkmaar helpen ze je om een sterke eerste indruk te maken. Of het nu gaat om je LinkedIn-profiel, je website of je zakelijke communicatie, onze zakelijke portretfoto’s zorgen ervoor dat je opvalt en vertrouwen uitstraalt.
Neem contact op met Maaike Brink fotografie uit Alkmaar voor een portretshoot!